DVD με δεκάδες φάσεις στέλνει στην ΚΕΔ/ΕΟΚ η ΚΑΕ

από AllAboutARIS

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ δεν θα αφήσει να περάσει έτσι η τραγική διαιτησία των Σχινά, Μπήτη και Μαγλογιάννη στον 2ο μικρό τελικό με την Α.Ε.Κ. κι εντός της ημέρας αναμένεται να στείλει DVD στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, με δεκάδες φάσεις, όπου οι τρεις διαιτητές αδίκησαν τον ΑΡΗ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. αναφέρει:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι θα στείλει εντός της ημέρας DVD στην ΚΕΔ / ΕΟΚ, με δεκάδες φάσεις στις οποίες η ομάδα μας αδικήθηκε από τους διαιτητές, στον δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ.

Μία χαρακτηριστική εικόνα είναι η παρακάτω. Οι διαιτητές είχαν την παρατηρητικότητα να δουν το «λάθος» της γραμματείας στην έναρξη των 24’’ της επίθεσης της ΑΕΚ, μην καταλογίζοντας στη συνέχεια παράβαση 8 δευτερολέπτων. Όμως κανείς από τους τρεις δεν είδε την αγκωνιά στον Βασίλη Καββαδά, η οποία χρεώθηκε ως αμυντικό φάουλ από τον κ. Μαγκλογιάννη και οδήγησε στην αποβολή του προπονητή μας από τον  κ. Σχοινά.

Όμως, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, οι φάσεις είναι δεκάδες…” 

Οι περιπτώσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι “κίτρινοι” είναι πάρα πολλες, γι’ αυτό και οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε. τις συγκέντρωσαν σ’ ένα DVD το οποίο θα στείλουν στην ΚΕΔ/ΕΟΚ. Την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο, όλος ο κόσμος είδε τον τρόπο με τον οποίο η Α.Ε.Κ. κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να τιμωρήσουν τους τρεις ρέφερι οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ούτε την προσπάθεια των αθλητών του ΑΡΗ, ούτε τον κόσμο που πλήρωσε εισιτήριο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα