Τι δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ για τη φετινή χρονιά του ΑΡΗ

"Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα"

Τι δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ για τη φετινή χρονιά του ΑΡΗ, στο AllAboutARIS. #ARISBC #ARIS

"Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, έγιναν κάποια λάθη στις κρίσιμες στιγμές, αλλά σε όλα τα ματς ήμασταν εκεί, εκτός του παιχνιδιού με τη Βιλερμπάν», σχολίασε ο Έλληνας αθλητής

Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε για τη φετινή χρονιά και την 4η θέση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Γιώργο Σπέντζο και στο AllaboutARIS:

Για το πώς έζησε τους μικρούς: “Ο μεγάλος μας στόχος, μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, ήταν να μπούμε στις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είχαμε αρχικά τον ΠΑΟΚ απέναντί μας όπου ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς, για τον κόσμο μας μία νίκη απέναντί του και δεδομένου ότι είχαμε και τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καταφέραμε και πήραμε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό αλλά είχαμε απουσίες, που δεν μας το επέτρεψαν.

Στον μικρό τελικό είναι πολύ δύσκολο επειδή αγωνίζεσαι χωρίς κίνητρο, ωστόσο, το παλέψαμε, ήμασταν καλοί επιθετικά και κακοί αμυντικά, η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια και τελείωσε η χρονιά”.

Για το τι του αφήνει η φετινή χρονιά: “Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, έχουμε δεθεί πολύ στα αποδυτήρια, είχαμε τα πάνω και τα κάτω, έγιναν κάποια λάθη στις κρίσιμες στιγμές, αλλά σε όλα τα ματς ήμασταν εκεί, εκτός του παιχνιδιού με τη Βιλερμπάν”.

"Έχω μια ενημέρωση, πρέπει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες"
Προηγούμενο άρθρο "Έχω μια ενημέρωση, πρέπει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες"
Επόμενο άρθρο "Πετύχαμε τον στόχο μας"
"Πετύχαμε τον στόχο μας"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News