Δεν αγχώνεται ο Κάρι με το 3-1!

από AllAboutARIS

Οι Καβαλίερς μείωσαν την σειρά με τους Ουόριορς (3-1) και στο Γκόλντεν Στέιτ «ξύπνησαν» άσχημες μνήμες. Ο Στεφ Κάρι, όμως, δεν αγχώνεται.

Ο εντυπωσιακός ΛεΜπρόν Τζέιμς και η παρέα του υπερασπίστηκαν την έδρα τους στο Game 4 με τους Ουόριορς κι επικράτησαν με 137-116, με αποτέλεσμα να μειώσουν την σειρά σε 3-1. 

Αυτό το αποτέλεσμα, ξυπνά άσχημες μνήμες στο Γκόλντεν Στέιτ, μιας και πέρυσι οι “πολεμιστές” έχασαν μέσα από τα… χέρια τους το εν λόγω προβάδισμα, με τους “ιππότες” να κάνουν την ανατροπή και να φτάνουν στον τίτλο.

Ωστόσο, ο Στεφ Κάρι φαίνεται πως δεν αγχώνεται και δεν ανησυχεί, καθώς υποστήριξε μετά το τέλος του ματς πως: “είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα φέτος. Προφανώς δεν έχουμε νιώσει το συναίσθημα της ήττας εδώ και λίγο καιρό, αλλά έχουμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά και είμαστε ανθεκτικοί όλο τον χρόνο. Έχουμε μάθει από όλες τις διαφορετικές εμπειρίες που έχουμε περάσει. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα που υπήρξε στα αποδυτήρια μετά το ματς και κατανοήσαμε πως πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα, για να παίξουμε καλύτερα. Το να επιστρέφουμε στην έδρα μας είναι ωραίο συναίσθημα, αλλά πρέπει να συνοδευτεί και από ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπορείς απλά να πας “σπίτι” σου και να περιμένεις να νικήσεις έτσι”.

Προτεινόμενα Άρθρα