Παρουσιάζεται η νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας

από AllAboutARIS

Η αντίστροφη μέτρηση για το Eurobasket ξεκίνησε με την Εθνική ομάδα να δίνει φέτος τον δικό της αγώνα για τη διάκριση και την επιστροφή το βάθρο των μεταλλίων.

Την ερχόμενη Δευτέρα (19/6, 13:00) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φανέλαw της Εθνικής, η οποία θα… εγκαινιαστεί στο ερχόμενο Eurobasket, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίρνει μέρος στον όμιλο του Ελσίνκι.

Αναλυτικά:

“Την Δευτέρα 19/6 και ώρα 13.00, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η εταιρία GEPAWORLD και ο όμιλος FF Group, διοργανώνουν την εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της συνεργασίας τους, με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων όλων των Εθνικών ομάδων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου FF Group, στο 23ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στην περιοχή Αγίου Στεφάνου, με την πρόσβαση να γίνεται από την έξοδο προς Αγ. Στέφανο/ Κρυονέρι και αναστροφή στην Λεωφ. Κρυονερίου.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση, να τηρήσουν αυστηρά την ώρα προσέλευσης 12.30μ.μ.”

Προτεινόμενα Άρθρα