Στους Σίξερς το Nο.1 του draft!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, οι Σίξερς συμφώνησαν να αποκτήσουν το νο.1 του draft από τους Μπόστον Σέλτικς, με τον Μαρκέλ Φουλτζ να είναι ήδη στον δρόμο για την Φιλαδέλφια!

H κινητικότητα των τελευταίων ημερών ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Σίξερς είχε τελικά… αίσιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες, που συμφώνησαν σε μία ανταλλαγή με φόντο τον Μαρκέλ Φουλτζ.

Ειδικότερα, οι Σίξερς απέκτησαν το νο.1 του draft από τους Σέλτικς, με την ομάδα της Βοστώνης να αποκτά το νο.3 της φετινής διαδικασίας αλλά και ένα μελλοντικό pick πρώτου γύρου.

Έτσι, ο οργανισμός της Φιλαδέλφια θα επιλέξει τον Μαρκέλ Φουλτζ, που αποτελεί ίσως τον πιο ταλαντούχο παίκτη της φετινής φουρνιάς, με τους Σέλτικς να στρέφονται στον Τζος Τζάκσον, εφόσον φυσικά δεν τον έχουν επιλέξει οι Λος Άντζελες Λέικερς στο νο.2.

Μάλιστα, ο Φουλτζ έκανε ήδη το πρώτο του workout με τους Σίξερς και φωτογραφήθηκε με τους Μπεν Σίμονς και Τζοέλ Εμπίντ, που θα αποτελέσουν τα δύο υπόλοιπα κομμάτια μίας τρομερής τριάδας, με σπουδαίο ταλέντο και μεγάλες προοπτικές.

Προτεινόμενα Άρθρα