Στο πλευρό του Charity Idols ο Γκάλης (pics)

από AllAboutARIS

Ο θρύλος του ΑΡΗ στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι

Τυ σλλυκετική φανέλα με τον αριθμό “4” από το Eurobasket του ΄87 με τις υπογραφές όλων των παικτών εκείνης της ιστορικής Εθνικής ομάδας προσφέρει στο Charity Idols ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος στηρίζει για μία ακόμα φορά εμπράκτως το έργο του αυτή τη φορά υπέρ του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για “φανέλα ρέπλικα της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Eurobasket του 87 στην Αθήνα, υπογεγραμμένη από τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη, αλλά και από όλους τους υπόλοιπους αθλητές, τριάντα χρόνια μετά τον θρίαμβο που άλλαξε την ροή του Ελληνικού μπάσκετ. Είναι συλλεκτική, καθώς η φανέλα μέχρι να καταλήξει στα χέρια του Νίκου Γκάλη, με την βοήθεια των Πάνου Τσεκούρα και Θέμη Καρβουτζή, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα για την υπογράψουν όλοι οι αθλητές της ομάδας του Eurobasket 87.

Είναι υπογεγραμμένη από τους Νίκο Γκάλη, Παναγιώτη Γιαννάκη, Φάνη Χριστοδούλου, Παναγιώτη Φασούλα, Αργύρη Καμπούρη, Νίκο Φιλλίπου, Μιχάλη Ρωμανίδη, Μέμο Ιωάννου, Νίκο Λινάρδο, Παναγιώτη Καρατζά, Νίκο Σταυρόπουλο και Λιβέρη Ανδρίτσο.

– Την φανέλα παρέδωσε σε εμάς ο Νίκος Γκάλης, υπέρ του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης”.

Προτεινόμενα Άρθρα