Antetokounbros 2017: Γιορτή του μπάσκετ στο «Nick Galis Hall»! (pics)

από AllAboutARIS

Αγώνας ιστορικής σημασίας έγινε με την Εθνική ομάδα του 2005

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Nick Galis Hall» φιλοξένησε το event Antetokounbros και έγινε το αδιαχώρητο! Ο αγώνας που διεξήχθη είχε ιστορική σημασία, αφού αντίπαλος των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο ήταν η «χρυσή» Εθνική του 2005, η οποία ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου.

Όπως τόνισε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

“Το «Nick Galis Hall» φιλοξένησε περισσότερους από 6.000 φιλάθλους, οι οποίοι χάρηκαν με την ψυχή τους τόσο το «κυρίως πιάτο», όσο και τους διαγωνισμούς που έλαβαν χώρα ενδιάμεσα, ενώ σε όλη τη διάρκεια του event λάμβαναν δώρα από τους διοργανωτές και τους παίκτες.

Για την ιστορία, η ομάδα των Antetokounbros κέρδισε την Εθνική του 2005 με 109-107, αν και λίγο έλειψε να επαναληφθεί το σκηνικό του ημιτελικού με την Γαλλία, στο Βελιγράδι! Στην τελευταία επίθεση ο Νίκος Ζήσης έδωσε την πάσα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος όμως αυτήν τη φορά δε βρήκε… διχτάκι, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο να πάρει τη νίκη. Ο αγώνας τελείωσε μέσα σε αποθέωση και στη συνέχεια ο κόσμος «πολιόρκησε» τους πρωταγωνιστές για μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο.

Τα δεκάλεπτα: 33-32, 54-55, 79-83, 107-109.

Το «παρών» στο Antetokounbros 2017 έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, με τον εντεταλμένο σύμβουλο της Κ.Α.Ε., Εμμανουήλ Λάσκαρη και τον αδερφό τους, Βασίλη”.

Προτεινόμενα Άρθρα