Ενεργοποιήθηκε η οψιόν του Τσαϊρέλη

από AllAboutARIS

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα είναι παίκτης του ΑΡΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης που είχε στο συμβόλαιό του.

Ο Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο 1+1 χρόνου με τον ΑΡΗ. Μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου ήταν στο χέρι της ομάδας για να διατηρήσει ή όχι τον παίκτη στο ρόστερ της. Σε περίπτωση που οι “κίτρινοι” δεν επιθυμούσαν να κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Τσαϊρέλη και τη νέα αγωνιστική περίοδο, μπορούσαν να ενημερώσουν εγγράφως είτε τον ίδιο τον αθλητή, είτε τον ατζέντη του ότι δεν τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν μέχρι τις 25/06 (όπως συνέβη στην περίπτωση του Σκοt, ο οποίος ενημερώθηκε από την Κ.Α.Ε. ότι δεν υπολογίζεται).

Μέχρι και την Κυριακή που μας πέρασε, ούτε ο παίκτης αλλά ούτε ο μάνατζέρ του έλαβαν κάποιο έγγραφο από την Κ.Α.Ε. και με το πέρας της 25ης Ιουνίου, ενεργοποιήθηκε αυτόματα η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη, πράγμα που σημαίνει ότι ο Έλληνας φόργουορντ θα είναι μέλος της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα