Ξεκινάει επαφές με παίκτες ο Γιαννάκης

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει πλέον στα χέρια του τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος και θα ξεκινήσει άμεσα επαφές με παίκτες που τους προορίζει για το φετινό ρόστερ.

Ο “Δράκος” στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου σκιαγράφησε το προφίλ της νέας ομάδας (στο μεγαλύτερο κομμάτι της θ’ αποτελείται από νέα ταλαντούχα παιδιά -και Έλληνες και ξένους- που θα πλαισιώνονται και από έμπειρους παίκτες) και σιγά σιγά θ’ αρχίσει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς, αλλά και με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν.

Εχθές ο κόουτς Γιαννάκης ρωτήθηκε για τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τους “κίτρινους”, αλλά αυτό είναι αρκετά υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας της νέας σεζόν. Ο “Δράκος” είπε χαρακτηριστικά πως θέλει τον Έλληνα center στην ομάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει επαφή του (μέχρι τώρα δεν είχε επικοινωνήσει κανείς από το στρατόπεδο του ΑΡΗ με την πλευρά του παίκτη).

Με την έλευση Γιαννάκη τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι θα μπαίνουν σε μια σειρά, καθώς ο κόουτς του ΑΡΗ έχει ήδη καταρτίσει ένα πλάνο στο μυαλό του και θα προχωρήσει σταδιακά στην υλοποίησή του (όπως σημείωσε κι εχθές πάντως, δεν θα βιαστεί να επιλέξει, αλλά θα λάβει υπ’ όψιν του όλες τις παραμέτρους πριν δώσει το ok για την απόκτηση κάποιου παίκτη).

Προτεινόμενα Άρθρα