Στα 2,3 εκατομμύρια «έκλεισε» το deal Λάνγκφορντ – Κινέζων

από AllAboutARIS

Μόνο η ανακοίνωση μένει για την… μετακόμιση του Κιθ Λάνγκφορντ στην Κίνα, καθώς το deal του Αμερικανού «μπόμπερ» με τους Shenzhen Leopards «έκλεισε» στα 2,3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως!

Όπως είχε αποκαλύψει το sdna.gr, ο πρώτος σκόρερ της Euroleague είχε στα χέρια του τεράστια πρόταση από την Κίνα, ώστε να αφήσει το υψηλό επίπεδο της Ευρώπης και να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό. Οι Κινέζοι είχαν στρώσει ένα… χαλί εκατομμυρίων στον 34χρονο σούτινγκ γκαρντ, για να τον πείσουν να μετακομίσει στη χώρα τους και να δώσει ξεχωριστή αίγλη στο πρωτάθλημά τους. 

Μάλιστα, το SDNA το μεσημέρι της Τρίτης (11/7) έκανε λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Λάνγκφορντ και τους Shenzhen Leopards. Για την ακρίβεια, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε νωρίς το πρωί και ο Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώθηκε πως ο παίκτης δεν είναι πλέον διαθέσιμος στην αγορά. Άλλωστε, οι «πράσινοι» εξέταζαν την περίπτωση του Αμερικανού «αρχισκόρερ», αφού έψαχναν έναν παίκτη να αντικαταστήσει τον Μάικ Τζέιμς και να ανεβάσει επίπεδο την περιφέρειά τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο Λάνγκφορντ και ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, συναντίουνται το βράδυ της Τρίτης (11/7) στο Λος Άντζελες για να αναλύσουν την… κινεζική περιπέτεια που «ανοίγεται» μπροστά στον πρώην συμπαίκτη του Κώστα Καϊμακόγλου στην Ούνικς Καζάν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποιοτικός γκαρντ θα παίρνει στην νέα του ομάδα 2.300.000 δολάρια ετησίως!

Προτεινόμενα Άρθρα