Ενδιαφέρον για Ρέντικ

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει να "τρέχει" τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΑΡΗ και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει, είναι αυτή του Τζουβόντε Ρέντικ.

Ο Αμερικάνος αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις (αναδείχθηκε MVP του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος).

Το όνομα του Ρέντικ βρίσκεται στην λίστα του Παναγιώτη Γιαννάκη και έχει ενημερωθεί μάλιστα ο μάνατζερ του παίκτη ότι υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία από πλευράς ΑΡΗ.

Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σε πιο προχωρημένο στάδιο, αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες στον ΑΡΗ να κινηθούν πιο ζεστά για τον 25χρονο center.

Την φετινή σεζόν, ο Ρέντικ είχε 11,58 πόντους και 5,73 ριμπάουντ μ.ο. στα 26 παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και 11,33 πόντους και 6 ριμπάουντ μ.ο. σε τρία παιχνίδια για τα πλέι-οφ.  

Ο Αμερικάνος ψηλός είναι απόφοιτος του Virginia Commonwealth University και με το που αποφοίτησε από το κολλέγιο (2014), έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει στην ιταλική πέσαρο. Το τέλος της σεζόν 2014-15 τον βρήκε στην Βίρτους Μπολόνια και το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στις Η.Π.Α. για να παίξει στην G League με τους Κάντον Τσαρτζ. Το περασμένο καλοκαίρι άφησε εκ νέου την πατρίδα του, για λογαριασμό του Κολοσσού Ρόδου.

Προτεινόμενα Άρθρα