"Σκανάρει" την αγορά ο Γιαννάκης, προτεραιότητα στους Έλληνες

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει να τσεκάρει και να έχει με επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και την δεδομένη στιγμή έχει δώσει προτεραιότητα στους Έλληνες παίκτες.

Το φετινό ρόστερ θ’ απαρτίζεται στο μεγαλύτερο κομμάτι του από Έλληνες και ο Παναγιώτης Γιαννάκης την δεδομένη στιγμή έχει δώσει προτεραιότητα στο ντόπιο στοιχείο. Μέχρι στιγμής, ο ΑΡΗΣ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία (ο παίκτης περιμένει κάποιες εγγυήσεις για να επισημοποιήσει την συμφωνία του με την ομάδα) την ώρα που ο “Δράκος” συνεχίζει τις επαφές και με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Το γεγονός ότι οι Έλληνες παίκτες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο δεν σημαίνει ότι οι “κίτρινοι” δεν εξετάζουν και περιπτώσεις ξένων. Ο ΑΡΗΣ έχει στραμμένο το βλέμμα του και στην ελληνική και στην διεθνή αγορά, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να προχωρήσει σε ανώτερο στάδιο τις διαπραγματεύσεις με κάποιον αθλητή, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί το ύψος τους φετινού μπάτζετ. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο κόουτς του ΑΡΗ αναμένει την εισροή ενός ποσού, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να κινηθεί πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και να .

Προτεινόμενα Άρθρα