Αναμονή για απάντηση και πράξεις

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Λάσκαρης θα έχει σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, στα χέρια του το σχέδιο για την άμεση χρηματοδότηση της ΚΑΕ και αναμένεται η απάντηση των ανθρώπων οι οποίοι θα βάλουν το ποσό, για αν δέχονται ή όχι τις εγγυήσεις που τους έχουν δοθεί.

Τις τελευταίες 20 ημέρες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, βρισκόταν σ’ επαφές με ανθρώπους της Αρειανής οικογένειας, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα επιτρέψει στην ΚΑΕ να τακτοποιήσει ορισμένες εκκρεμότητες. Στους ανθρώπους οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν την δεδομένη στιγμή την ομάδα, δόθηκαν κάποιες εγγυήσεις και πλέον οι ιθύνοντες του ΑΡΗ περιμένουν να δουν αν αυτές θα γίνουν δεκτές.

Εφόσον υπάρξει θετική εξέλιξη και εισρεύσουν άμεσα χρήματα στα ταμεία, είναι επιτακτική ανάγκη να ενεργοποιηθεί άμεσα όλος ο μηχανισμός και να λειτουργήσει ξανά η ΚΑΕ, προκειμένου να διευθετήσει τα ζητήματα που υπάρχουν. Ο χρόνος πιέζει και χρειάζεται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις, προκειμένου να μην διογκωθούν τα προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα