Έτοιμες οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΝΒΑ

από AllAboutARIS

Ο Άνταμ Σίλβερ δεν θέλει να ξαναδεί φαινόμενα… μαζικής ξεκούρασης παικτών και γι’ αυτόν τον λόγο έστειλε ήδη σχετική ενημέρωση στις 30 ομάδες για το νέο πρόγραμμα στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το ESPN η διοργανώτρια αρχή του ΝΒΑ έχει ενημερώσει ήδη τις ομάδες για τις αλλαγές, οι οποίες θα λειτουργήσουν με γνώμονα την έλλειψη της ταλαιπωρίας και του βεβαρημένου προγράμματος των ομάδων. 

Φυσικά θέλει ο Σίλβερ να αποφύγει τα φαινόμενα της ξεκούρασης των All Star παικτών και γι’ αυτόν τον λόγο έκανε πιο… ελαστικό το πρόγραμμα των ομάδων. Όπερ και σημαίνει το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 10 μέρες νωρίτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο για να να “ανοίξει” το πρόγραμμα, ενώ έχουν μειωθεί και τα back to back παιχνίδια των ομάδων.

Επιπλέον αυξήθηκαν τα ματς το Σαββάτο, ενώ μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα ταξίδια των ομάδων μόνο και μόνο για ένα ταξίδι μακριά από την πόλη τους. 

Τέλος υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν μεγάλες κυρώσεις στις ομάδες που θα ξεκουράσουν παίκτες χωρίς να έχουν ειδοποιήσει εγκαίρως, τόσο τον αντίπαλο και την λίγκα, όσο και τα media!

Προτεινόμενα Άρθρα