Δυνατό τεστ με Μαυροβούνιο για Εθνική

από AllAboutARIS

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το βράδυ (22:00, ΕΡΤ1) το Μαυροβούνιο στο Βελιγράδι, σε ένα αρκετά δυνατό τεστ εν όψει του Eurobasket.

Mετά την πολύ καλή της παρουσία απέναντι σε Ρουμανία και Μεγάλη Βρετανία στο διεθνές τουρνουά της Πάτρας, η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για δύο δυνατά τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Eurobasket. 

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο Βελιγράδι, όπου σήμερα (11/8, 22:00, ΕΡΤ1) θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στο πρώτο ματς του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στη πρωτεύουσα της Σερβίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, με τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει περισσότερα πράγματα και σχήματα σε σχέση με τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της «γαλανόλευκης».

Μάλιστα, ο Κώστας Μίσσας θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και αναμένεται να λάβει μέρος για πρώτη φορά στα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής και να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού βρίσκονται και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (12/8, 22:00) την Σερβία.

Προτεινόμενα Άρθρα