Τα… κομμάτια του παζλ και το "στοίχημα" με Καββαδά-Τσαϊρέλη

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει να τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΑΡΗ, αναζητάει τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ και παράλληλα περιμένει τις ενέργειες της διοίκησης ώστε να διατηρηθούν στο ρόστερ οι Καββαδάς και Τσαϊρέλης.

Ο κόουτς του ΑΡΗ έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει τη νέα χρονιά τους δύο Έλληνες ψηλούς στο δυναμικό της ομάδας, καθώς είναι δύο παίκτες που διαθέτουν και εμπειρία και ποιότητα, στοιχεία που χρειάζονται φέτος.

Μέχρι στιγμής, στο δυναμικό του ο ΑΡΗΣ έχει εντάξει δύο παίκτες. Τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο ο οποίος προορίζεται για την θέση “3” και τον Κάιλ Ουίβερ ο οποίος θα παίζει στο “2” και κατά συνθήκη θ’ αγωνίζεται και στον άσο μερικές φορές. Ο Ντεμέτρις Μόραντ είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στην ομάδα (ενδεχομένως και σήμερα ν’ ανακοινωθεί η απόκτησή του) κι εφόσον περάσει μ’ επιτυχία το δεκαήμερο try-out θα καλύψει την θέση “5”. Μαζί με το 25χρονο center ο κόουτς Γιαννάκης θέλει τον Βασίλη Καββάδα, ο οποίος διαθέτει την δύναμη και το post-up παιχνίδι.

Όσον αφορά την θέση “4”, ο κόουτς του ΑΡΗ θέλει αυτή να καλυφθεί από τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη. Δύο παίκτες μ’ εμπειρία που μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον, απειλούν και μακριά και κοντά από το καλάθι, με πολύ καλά αθλητικά προσόντα.

Η παραμονή των Καββαδά και Τσαϊρέλη είναι σημαντική και χρειάζεται να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες και να βρεθούν τα χρήματα, προκειμένου να διατηρηθούν στο δυναμικό της ομάδας οι δύο παίκτες.

Προτεινόμενα Άρθρα