Ακόμη ένας παίκτης που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα

Προσφυγή ο Ντραγκίτσεβιτς

Ακόμη ένας παίκτης που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα, επέλεξε την δικαστική οδό, προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του. #ARISBC #ARIS

Μετά τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Βασίλη Καββαδά και ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς κατέθεσε προσφυγή, προκειμένου να ασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Ακόμη ένας παίκτης που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα, επέλεξε την δικαστική οδό, προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του. Πιο συγκεκριμένα, ο ξένος ατζέντης του Ντραγκίτσεβιτς, Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, είχε ενημερώσει εγγράφως την ΚΑΕ για τις οφειλές που υπάρχουν προς τον παίκτη και πως αν δεν διευθετηθεί μέσα σ’ ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το θέμα, τότε θα καταθέσει προσφυγή, όπως και τελικά έγινε.

Όσο περνούν οι μέρες και δεν βρίσκεται λύση στο οικονομικό για την Κ.Α.Ε., τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για να κάνουν κι άλλοι παίκτες προσφυγή που έχουν λαμβάνειν χρήματα από την φετινή χρήση.

Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Σαρικόπουλος
Προηγούμενο άρθρο Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Σαρικόπουλος
Επόμενο άρθρο Σε φουλ τέμπο ο ΑΡΗΣ
Σε φουλ τέμπο ο ΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News