Ο ΑΡΗΣ πρόσθεσε στο ρόστερ τον γιο του Βράνκοβιτς, για την προετοιμασία!

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον ΑΡΗ, καθώς νέο απρόοπτο προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Ο φόργουορντ/σέντερ, Ντομαγκόι Πρόλετα υπέστη τραυματισμό και σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα ζητήματα στη γραμμή των ψηλών, οι «Κίτρινοι» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία προσωρινή προσθήκη, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της προετοιμασίας.

Ο παίκτης που θα ενισχύσει την ομάδα είναι ο Αντόνιο Βράνκοβιτς, γιος του άλλοτε άσου τόσο του Άρη, Στόγιαν Βράνκοβιτς. Ο 28χρονος σέντερ έχει ύψος 2,13 μ. και γεννήθηκε το 1998 στις ΗΠΑ. Από το 2015 έως το 2019 αγωνίστηκε στο NCAA με το Duke, υπό τις οδηγίες του θρυλικού Μάικ Σιζέφσκι, έχοντας ωστόσο περιορισμένο ρόλο στην τετραετία του στους «Blue Devils».

Μετά την ολοκλήρωση της κολεγιακής του πορείας, επέστρεψε στην Ευρώπη και ακολούθησε μία αρκετά γεμάτη διαδρομή. Στην Κροατία φόρεσε τις φανέλες των Σπλιτ, Τσιμπόνα και Τσεντεβίτα Τζούνιορ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παρντούμπιτσε της Τσεχίας και στη Γαλλία με τις Σεντ Χάμοντ και Αλσασέ.

Την περασμένη σεζόν (2025-26) ο Βράνκοβιτς αγωνίστηκε εκ νέου στην Τσεντεβίτα Τζούνιορ, έχοντας συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα Κροατίας όσο και στο FIBA Europe Cup. Η συμφωνία του με τον Άρη, πάντως, αφορά αποκλειστικά την προετοιμασία της ομάδας. Ο Κροάτης σέντερ έρχεται για να δώσει λύσεις στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια, χωρίς να υπάρχει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, συμφωνία για συνεργασία μεγαλύτερης διάρκειας.

Ο Μητσοτάκης ρώτησε για τον ΠΑΟΚ και του είπαν… «εδώ μόνο ΑΡΗΣ!» (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ο Μητσοτάκης ρώτησε για τον ΠΑΟΚ και του είπαν… «εδώ μόνο ΑΡΗΣ!» (vid)
Επόμενο άρθρο PlayStation και Xbox αλλάζουν στρατηγική: Επιστροφή στις αποκλειστικότητες και αλλαγές στο marketing
PlayStation και Xbox αλλάζουν στρατηγική: Επιστροφή στις αποκλειστικότητες και αλλαγές στο marketing