Φουλάρει για ψηλό, ίσως και για έναν ακόμη γκαρντ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ενίσχυσε την περιφερειακή του γραμμή με την απόκτηση του Κουάμε Βον και πλέον αναζητάει έναν center για την front line του.

Το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ της νέας σεζόν σιγά σιγά συμπληρώνεται. Ο Κουάμε Βον είναι το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ, ο οποίος ψάχνει πλέον έναν παίκτη για να ενισχυθεί στην θέση 5.

Ο ψηλός που θ’ αποκτηθεί θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και η τελευταία προσθήκη που θα γίνει, αλλά υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο οι κίτρινοι να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ. Δεδομένου του ότι ο Χένρι Φρεντς πολύ δύσκολα θα υπογράψει συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα, δεν αποκλείεται -εφόσον κλείσει πρώτα ο ψηλός-, ο ΑΡΗΣ να κάνει κίνηση για να προσθέσει έναν ακόμη γκαρντ στην περιφέρειά του.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οριστικές εξελίξεις, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του θέλουν όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους, για να τους προετοιμάσουν κατάλληλα για τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινάει σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα