"Do or die" με Πολωνία η Εθνική

από AllAboutARIS

Ώρα… τελικού για την Εθνική μας ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει σε ένα "do or die" παιχνίδι την Πολωνία (17:30, ΕΡΤ1), για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurobasket.

Τέρμα τα… λόγια για την Εθνική μας ομάδα. Το σύνολο του Κώστα Μίσσα δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια και απέναντι στη Πολωνία (17:30, ΕΡΤ1) παίζει την τελευταία του «ζαριά» για την πρόκριση στα νοκ-όαυτ της Κωνσταντινούπολης. Οι εμφανίσεις αλλά και οι τρεις ήττες από την Γαλλία, την Σλοβενία και την Φινλανδία έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στις τάξεις της «γαλανόλευκης», η οποία είναι υποχρεωμένη να κερδίσει ώστε να κερδίσει το εισιτήριο για τους «16» του Eurobasket. Σε περίπτωση ήττας, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα «κουβαλώντας» μία μεγάλη αποτυχία.

Οι Έλληνες διεθνείς είναι έτσι υποχρεωμένοι να αντιστρέψουν την κακή τους αγωνιστική εικόνα και να δώσουν τα πάντα σε ένα… «do or die» παιχνίδι, που μπορεί να κρίνει και συνολικά το φετινό καλοκαίρι της «Επίσημης Αγαπημένης». 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα βρίσκεται στη 5η θέση του Α’ ομίλου με ρεκόρ 1-3, με την Πολωνία να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 4η θέση με το ίδιο ρεκόρ. Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. Σλοβενία 4-0
2. Γαλλία 3-1
3. Φινλανδία 3-1
4. Πολωνία 1-3
5. Ελλάδα 1-3
6. Ισλανδία 0-4

Προτεινόμενα Άρθρα