Βον:"Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα, Θρύλος ο Γιαννάκης"

από Γιώργος Γκάτος

"Γνωρίζω πως ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και έχει έναν θρύλο στον πάγκο της, τον Παναγιώτη Γιαννάκη"

Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε για τους λόγους που ήρθε στον ΑΡΗ, το τι θα προσφέρει μέσα στο γήπεδο και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αναλυτικά:

-Για τις πρώτες σκέψεις του:

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθω σε ένα μεγάλο κλαμπ,με έναν σπουδαίο προπονητή και με πολλούς φιλάθλους και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα.”

-Για τους λόγους που επέλεξε τον ΑΡΗ:

“Γνωρίζω πως ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και έχει έναν θρύλο στον πάγκο της, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Γενικότερα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε ένα ιστορικό κλαμπ και αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που ήρθα στον ΑΡΗ.

-Αν έχει μιλήσει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

“Δεν έχουμε συνομιλήσει ακόμα, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει.”

-Για τον ρόλο του στο γήπεδο:

“Προτιμώ να αγωνίζομαι ως ποιντ γκαρντ. Θέλω κυρίως να δημιουργώ για την ομάδα μου και σε δεύτερο χρόνο να σκοράρω όσο χρειάζεται η ομάδα. Μπορώ να αγωνιστώ και στον άσσο και στο δύο”

-Για το τι θα προσφέρει:

“Θέλω να περάσω την νοοτροπία του νικητή. Μου αρέσει να κερδίζω, να παίζω πικ ν ρολ. Δεν μπορώ να περιγράψω τα χαρακτηριστικά μου μέσα στο γήπεδο αλλά είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητηθεί.”

-Για τα περσινά ματς με τον ΑΡΗ:

“Σίγουρα, αισθάνομαι παίκτης της τελευταίας στιγμής και μπορώ να το κάνω μέσα στο παρκέ.

-Για τους άλλους παίκτες του ΑΡΗ:

“Γνωρίζω όλους τους παίκτες της ομάδας σαν ονόματα, αλλά δεν τους έχω γνωρίσει προσωπικά”

Προτεινόμενα Άρθρα