LIVE: Η άφιξη του Νίκου Γκάλη στην Θεσσαλονίκη (pics+vids)

από AllAboutARIS

Ο "Hall Of Famer" Νίκος Γκάλης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και το AllAboutARIS είναι στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να σας μεταφέρει το ρεπορτάζ

Αρκετοί φίλαθλοι του ΑΡΗ βρίσκονται εκεί για να το υποδεχθούν, ενώ αντιπροσωπεία του SUPER 3 θα του παραδώσει τιμητική πλακέτα. Παρά την καθυστέρηση της πτήσης από την Φρανκφούρτη, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ περίμεναν υπομονετικά και υποδέχθηκαν τον “Νικ” με το γνωστό σύνθημα “Είσαι Θεός μοναδικός”

Ο Νίκος Γκάλης από την μεριά του είπε: “Ήταν και ακόμα καλύτερα από ότι φανταζόμουν. Απίστευτο τριήμερο. Χαρήκαμε πάρα πολύ και εγώ και η οικογένειά μου. Γνωρίσαμε κόσμο, ήταν και μέλη από την ομάδα μου στο Σίτον Χολ. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ μεγάλη γιορτή στην Αμερική… Είναι η κορυφή για έναν μπασκετμπολίστα να τελειώσει έτσι την καριέρα του. Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη. Συγκινήθηκα. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που μετράει. Όλες οι δόξες, όλα τα πρωταθλήματα… Η αγάπη μετράει. Είναι απίστευτο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με συγκινεί…”
Όταν ρωτήθηκε για την Εθνική και αν τους έδωσε την ώθηση για την πρόκριση είπε: “Εύχομαι να τους έδωσα λίγη δύναμη για τη συνέχεια, μη φοβούνται τίποτα, να παίξουν το παιχνίδι τους”.

Προτεινόμενα Άρθρα