Επιθετικός πλουραλισμός, στοιχείο που θέλει ο Γιαννάκης

από AllAboutARIS

Στο 4ο φιλικό της προετοιμασίας του απέναντι στον Γ.Σ. Λάρισας-Φάρο, ο ΑΡΗΣ παρουσίασε ακόμη πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά και σημείωσε ακόμη μία νίκη.

Όσο περνούν οι μέρες, οι κίτρινοι δένουν όλο και πιο πολύ σαν ομάδα και παρουσιάζουν καλύτερο πρόσωπο μέσα στο παρκέ. Ένα από τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν στο χθεσινό φιλικό στην Λάρισα, ήταν η πολυφωνία στο σκοράρισμα, με πέντε παίκτες να τελειώνουν με διψήφιο αριθμό πόντων (Τσαϊρέλη, Χρηστίδη, Μόραντ, Βοω και Αθηναίου) και άλλους δύο να σταματάνε στους 8 (Φλιώνη, Μούρτο).

Αυτή η συνθήκη ικανοποιεί τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θέλει η ομάδα του να έχει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα και να παίρνει σκορ από πολλές μεριές. Φυσικά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να φτάσουν ν’ αποδίδουν στον βαθμό που μπορούν, οι παίκτες του Γιαννάκη -όπως σημείωσε εχθές και ο κόουτς της ομάδας- έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, όμως το γεγονός ότι παρουσιάζουν βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, είναι κάτι το ενθαρρυντικό.

Προτεινόμενα Άρθρα