Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς, δηλαδή την άνοδο, καθώς επικράτησε με 56-66 των Πανθήρων στη Καβάλα και έκανε το συνολικό 4-0 που χρειάστηκε στη σειρά.
Μάλιστα, από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα, τα κορίτσια του ΑΡΗ είχαν μόνο νίκες, με το 18-0 στη κανονική διάρκεια, και το 4-0 στα Play-Offs, κάνοντας ένα 22-0 σερί από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν!
Ο ΑΡΗΣ Midea είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στην τέταρτη περίοδο προηγήθηκε με διαφορά 14 πόντων, οι γηπεδούχες μείωσαν στους 7 (56-63), όμως οι «κιτρινόμαυρες» έμειναν ψύχραιμες και κράτησαν τη νίκη που έφερε την άνοδο.
Δεκάλεπτα: 13-19, 29-37, 43-57, 56-66
Πάνθηρες Καβάλας (Παγκαλίδης): Μπάουμαν 17, Γκομπετζισβίλι 7, Σταμπουλίδου 1, Σταματάκη 8(1), Μαραβέγια, Παναγιωτίδου 7(1), Πιπερίδου, Τσάντα 6(1), Βλάχου 4, Μοδέα 2, Τζημορώτα 4.
ΑΡΗΣ (Κωτούλης – Αντωνόπουλος): Κερασοβίτη 8(1), Νάστου 17(2), Αδαμίδου, Μιχαηλίδου Κ. 10, Μιχαηλίδου Ε. 2, Σύρρα 8, Καρβουνιάδου 3(1), Διαμαντοπούλου 4, Ιγγλέζου 14(3).
Το στατιστικό: https://www.basket.gr/boxscore/?orgs=org-2866DAB&games=18103
Το «παρών» στο κλειστό της Καλαμίτσας έδωσαν ο αντιπρόεδρος του Α.Σ., Κυριάκος Χαμουζάς και ο Γενικός Αρχηγός των τμημάτων του Ερασιτέχνη, Κώστας Κουράκος.
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών εύχονται ολόψυχα περαστικά στην Αγγελική Μαραβέγια, η οποία τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα.