Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ (vid)

Εύκολο έργο είχε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο 2ο Διεθνές Τουρνουά της Ρόδου το βράδυ της Παρασκευής (11/9), επικρατώντας με 78-56 παρότι παρατάχθηκε χωρίς τους Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Μουσταφά Φαλ και Γιάννη Κουζέλογλου. Βέβαια, απουσίες είχε και η Ένωση, αφού νοκ-άουτ είχαν τεθεί οι Δημήτρης Φλιώνης, Γκρεγκ Μπράουν, Ντέρικ Ουίλιαμς και Κισόν Φίζελ.

Η συμμετοχή του 16χρονου Ιάσωνα Βαρβαρίτη, που έβαλε, μάλιστα, και τρίποντο, αλλά και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην επιστροφή του στην Ένωση ήταν από τα σημαντικότερα σημεία της αναμέτρησης.

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων με 14 πόντους. Ακολούθησε ο Λευτέρης Μαντζούκας με 11. Για τους κιτρινόμαυρους από από 11 πέτυχαν οι Λούκας Λεκαβίτσιους και Γιώργος Τσαλμπούρης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-17, 42-29, 62-43, 78-56

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Καλαϊτζάκης 4, Φρανσίσκο 14, Μωραΐτης 2, Μπάντιο 9, Βαρβαρίτης 3, Γκραντ 10, Λεσόρ 6, Γιαμπουσέλε 8, Μπόνγκα 5, Ερνανγκόμεθ 2, Μήτογλου 4, Μαντζούκας 11

ΑΕΚ (Σάκοτα): Πίκνεϊ 4, Σκορδίλης 4, Νόλεϊ 7, Κατσίβελης 7, Λαρεντζάκης 2, Λεκάβιτσιους 11, Τζόζεφ 8, Μπάρτλεϊ 2, Τσαλμπούρης 11

 

Οι φίλοι της ΑΕΚ αποχώρησαν από το φιλικό με τον ΠΑΟ ως… ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)
Προηγούμενο άρθρο Οι φίλοι της ΑΕΚ αποχώρησαν από το φιλικό με τον ΠΑΟ ως… ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)
Επόμενο άρθρο Άτσαλη προσγείωση για τον Καραλή (vid)
Άτσαλη προσγείωση για τον Καραλή (vid)