ΑΡΗΣ Betsson: Αναχώρηση για Κλουζ με στόχο την πρόκριση

Με τελικό προορισμό τη Ρουμανία ταξιδεύει σήμερα (10/02) ο ΑΡΗΣ, ο οποίος επιβιβάζεται σε πτήση τσάρτερ με ξεκάθαρο στόχο: να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη έχοντας «κλειδώσει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» το πρωί θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο Nick Galis Hall και στη συνέχεια, το απόγευμα, θα αναχωρήσουν για την Κλουζ Ναπόκα. Εκεί, αύριο Τετάρτη (11/02, 18:00), θα τεθούν αντιμέτωποι με την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, καθώς από το αποτέλεσμά του θα προκύψει ποιος θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Στο πλευρό του ΑΡΗ θα βρίσκονται δυναμικά και οι φίλαθλοί του, με τον αριθμό τους να υπολογίζεται τουλάχιστον στους 500. Αρκετοί εξ αυτών θα ταξιδέψουν με την πτήση τσάρτερ που ναύλωσε η ΚΑΕ – και η οποία γέμισε από νωρίς – ενώ οι υπόλοιποι θα βρεθούν στη Ρουμανία με εναλλακτικούς τρόπους, έτοιμοι να στηρίξουν την ομάδα σε ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Πόντος Σταύρου και δεύτερη ασυλία για τους “Επαρχιώτες” (vid)
Προηγούμενο άρθρο Πόντος Σταύρου και δεύτερη ασυλία για τους “Επαρχιώτες” (vid)
Επόμενο άρθρο Novibet AllAboutARIS TV: Τρίτη με διαφοροποιήσεις (10/02)
Novibet AllAboutARIS TV: Τρίτη με διαφοροποιήσεις (10/02)