EuroCup: «Στο προσκήνιο Νουά και Τζόουνς ενόψει Κλουζ» (vid)

Η επίσημη ιστοσελίδα του EuroCup εστιάζει στα κατορθώματα των Αμίν Νουά και Μπράις Τζόουνς, στην προαναγγελία του εντός έδρας αγώνα του Άρη με την Κλουζ για την 9η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

“Δύο από τις τέσσερις ομάδες, που ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση του Α’ ομίλου μπαίνουν στη μάχη, καθώς ο Άρης (4-4) υποδέχεται την Κλουζ (4-4). Η Κλουζ είναι η ομάδα που πετυχαίνει τους περισσότερους πόντους στη διοργάνωση, με 96,8 πόντους ανά αγώνα, αλλά έχει μια από τις χειρότερες άμυνες, επιτρέποντας 94 πόντους, κατά μέσο όρο.

Έτσι, το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Αμίν Νουά, ελπίζει να συνεχίσει την φόρμα που τον είδε να πετυχαίνει 24 πόντους στη νίκη επί της Νεπτούνας την προηγούμενη αγωνιστική.

Σε αυτή τη νίκη, ο γκαρντ Μπράις Τζόουνς πλησίασε το triple-double με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ και αντιμετωπίζει μια σπουδαία μονομαχία με τον παίκτη της Κλουζ, Φατς Ράσελ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα θα περιμένει επίσης μια ακόμη δυνατή εμφάνιση από τον φόργουορντ Μιτς Κρικ, ο οποίος έχει μέσο όρο 16,9 πόντους ,ανά αγώνα, με ποσοστό 72,4% ευστοχία στα σουτ μέσα στη ρακέτα”.

Μάλγαρα: Έκλεισε το ρεύμα και προς Θεσσαλονίκη (vid)
Προηγούμενο άρθρο Μάλγαρα: Έκλεισε το ρεύμα και προς Θεσσαλονίκη (vid)
Επόμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV LIVE: Εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε (vid)
NOVIBET ALLABOUTARIS TV LIVE: Εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε (vid)