Εβγαλε “αντίδραση” η Φενέρ κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Ξεπέρασε τη ήττα-σοκ από την Dubai BC με άνετη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου η Φενέρμπαχτσε. Μετά από μια μέτρια για εκείνη πρώτη περίοδο, στη συνέχεια η πρωταθλήτρια Ευρώπης βρήκε ρυθμό και επέβαλλε την ανωτερότητά της, επικρατώντας με επί μέρους σκορ 48-26 στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας τελικά στην άνετη νίκη με 88-73.

Έτσι, η ομάδα του Γιασικεβίτσιους βελτίωσε το ρεκόρ της σε 2-3, ενώ η Μπάγερν γνώρισε την τρίτη ήττα της στη φετινή Ευρωλίγκα, πριν ταξιδέψει στη χώρα μας για να τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό (24/10, 21:45), για την 6η αγωνιστική.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Γιάντουνεν (15π), Γουίλμπεκιν (14π), Μπόλντγουιν (13π) και Χολ (10π, 5 ασίστ), ενώ για τους Γερμανούς οι Ομπστ, Μάικ και Γκέιμπριελ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι έχοντας από 13 πόντους.

 

Το Forbes αποκάλυψε τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο
Προηγούμενο άρθρο Το Forbes αποκάλυψε τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο
Επόμενο άρθρο Έφυγε από τη ζωή ο Βούλγαρος που άλλαξε το όνομά του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Έφυγε από τη ζωή ο Βούλγαρος που άλλαξε το όνομά του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ