Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της Κρεμόνα

Μετά από μια πειστική εμφάνιση, στην πρώτη επι ιταλικού εδάφους δοκιμασία, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 82-69 της Κρεμόνα, στο πλαίσιο του Valtellino Summer League.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα ξεκίνησε με τους Φλιώνη, Μπάρτλεϊ, Αρμς, Γκρέι και Σίλβα στο αρχικό σχημα. Έδειξε εξ αρχής την κυριαρχία της και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 41-31. Στο 2ο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και βρέθηκε να προηγείται στο 33’ με 70-55, στη μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα.

Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Νίκος Χουχούμης, ενώ δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αποχώρησε για την Ελλάδα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του παππού του.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν αύριο (Παρασκευή 05/09, 20:00 ώρα Ελλάδας) στο Σόντριο την ισχυρή Τρέντο.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 31-41, 52-59, 69-82

Κρεμόνα (Πιερλουίτζι): Ανιγκμπόγκο 5(1), Ντ’ Αρκαντζέλι 2, Ουίλις 14(3), Τζόουνς 15(4), Καζάριν 5, Γκαρντ, Γκάλι 3(1), Βερονέζι 5(1), Μπερνς 7(2), Εντιαγέ 13(3).

ΑΕΚ (Σάκοτα): Γκρέι 5, Σκορδίλης 1, Φλιώνης 9, Λεκαβίτσιους 7 (1), Αρσενόπουλος 7 (1), Πετσάρσκι 2, Κουζμίνσκας 9 (2), Μπάρτλεϊ 13 (2), Αρμς 18 ( 2 τρ., 10 ριμπ.), Σίλβα 11.

Το χωριό του Βάρναλη και του Καζαντζάκη (vid)
Προηγούμενο άρθρο Το χωριό του Βάρναλη και του Καζαντζάκη (vid)
Επόμενο άρθρο Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στο Βερολίνο
Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στο Βερολίνο