Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ Betsson για τον αυριανό (14/02, 16:00) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Μύκονο. Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με την αποστολή να αναχωρεί το μεσημέρι για το “Νησί των Ανέμων”.
Η ενημέρωση από την ΚΑΕ:
Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας αύριο (Σάββατο 14/02, 16:00) τη Μύκονο Betsson, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Η ομάδα του Igor Milicic μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το «καρέ», ώστε να εδραιωθεί στην 5η θέση και να κοιτάξει ψηλότερα.
Η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα (13/02) με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και το μεσημέρι η αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς για τη Μύκονο. Πριν από την προπόνηση, το προπονητικό επιτελείο ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο με τη χρήση βίντεο.
Την αποστολή του ΑΡΗ Betsson απαρτίζουν οι:
0 Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ
1 Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου
3 Bryce Jones
5 Amine Noua
9 Μιχάλης Τσαϊρέλης
10 Jake Forrester
11 Στέλιος Πουλιανίτης
13 Λευτέρης Μποχωρίδης
25 Ronnie Harrell
33 Danillo Andjusic
37 Κώστας Αντετοκούνμπο
98 Arnoldas Kulboka