Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Πειραιώτες αναζητούν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα, ενώ οι «νυχτερίδες» παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.
Στις δηλώσεις του πριν από τον αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνεθ εξέφρασε την περηφάνια του για την πορεία της ομάδας του και στάθηκε στην ακλόνητη πίστη που διακρίνει τους αθλητές του.
Αναφερόμενος στην αυτοπεποίθηση της ομάδας του, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Αν έχουμε φτάσει στις 20 νίκες, είναι επειδή σε κάθε παιχνίδι μπαίναμε με τη νοοτροπία ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι ότι πιστεύει πως μπορεί πάντα να νικήσει, κάτι που, ωστόσο, είναι ψέμα. Είναι τρελοί οι παίκτες μου! Δεν είμαστε τόσο καλοί για να τα κερδίσουμε όλα, αλλά μου αρέσει που το πιστεύουν, αυτή είναι η σωστή νοοτροπία».
Πηγή: sportal.gr