Μία ανακοίνωση για να έρθουν και οι επόμενες

Μόλις επισημοποιηθεί η αλλαγή στο μετοχικό καθεστώς, αναμένονται μαζικές ανακοινώσεις από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, με φόντο τη νέα εποχή που ξεκινά.

Ο προπονητής, Μπόγκνταν Καράιτσιτς, έχει ήδη συμφωνήσει, και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη παρουσίασή του. Το ίδιο ισχύει και για αρκετούς παίκτες, με τους οποίους έχει κλειστεί συμφωνία και περιμένουν το «πράσινο φως» για να ανακοινωθούν. Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα συγκροτημένο πλάνο αναδόμησης, με στόχο την άμεση ενίσχυση του ρόστερ και την επιστροφή της ομάδας σε ανταγωνιστικό επίπεδο τόσο εντός συνόρων όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με το Νίκο Ζήση να έχει κομβικό ρόλο στον σχεδιασμό.

Το παρασκήνιο

Η διαδικασία μεταβίβασης είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο οι ρυθμοί της ΕΕΑ και οι θεσμικές απαιτήσεις καθυστέρησαν την επίσημη έγκριση. Πλέον όμως, όλα δείχνουν πως η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει και ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα.

Τι να περιμένουμε αμέσως μετά

Η ΚΑΕ σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο αγωνιστικό και διοικητικό πλάνο με συνέντευξη Τύπου, που θα περιλαμβάνει:

* Παρουσίαση του προπονητή

* Παρουσίαση των πρώτων μεταγραφών

* Αναφορά στους στόχους της νέας σεζόν

* Και πιθανές χορηγικές ή στρατηγικές συνεργασίες που «κλείδωσαν» στο παρασκήνιο

Εν αναμονή της επίσημης έναρξης

Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η ανακοίνωση της ΕΕΑ, εκτός απροόπτου μέσα στην εβδομάδα που έρχεται και αμέσως μετά, όλα δείχνουν πως ο ΑΡΗΣ μπαίνει σε μια νέα, πιο φιλόδοξη εποχή.

Πρώτη «επαφή» Μορουτσάν με Ουζουνίδη – Βιντεοκλήση καλωσορίσματος από τα γραφεία της ΠΑΕ
Προηγούμενο άρθρο Πρώτη «επαφή» Μορουτσάν με Ουζουνίδη – Βιντεοκλήση καλωσορίσματος από τα γραφεία της ΠΑΕ
Επόμενο άρθρο Με την Αράζ στο μυαλό, επιστροφή στις προπονήσεις
Με την Αράζ στο μυαλό, επιστροφή στις προπονήσεις