Με αφορμή την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπόγκνταν Καράιτσιτς, στη Σερβία αναφέρονται στον Ρίτσαρντ Σιάο. “Ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Σιάο έγινε πρόσφατα ο ιδιοκτήτης του ΑΡΗ και σχεδιάζει να ανεβάσει τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο”, γράφεται σε ΜΜΕ της χώρας ενώ για τον νέο προπονητή του ΑΡΗ και την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους “κίτρινους”, τονίζεται:
“Ήταν κοινό μυστικό για αρκετό καιρό, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε επίσημο. Ο Μπόγκνταν Καράιτσιτς είναι ο νέος προπονητής του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο και παρουσιάστηκε μαζί με τον νέο General Manager του AΡΗ, τον πρώην παίκτη της Εθνικής Ελλάδος, Νίκο Ζήση.
Μετά από τέσσερα χρόνια με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Παρτιζάν, ο Σέρβος αποδέχτηκε μια νέα πρόκληση και θα είναι ο πρώτος προπονητής που θα ηγηθεί ενός φιλόδοξου πλάνου στον ΑΡΗ”.