NBA: Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της νέας σεζόν – Οι… μάχες των Χριστουγέννων

Με δύο πολύ σπουδαία ντέρμπι σε Ανατολή και Δύση αρχίζει η νέα σεζόν του ΝΒΑ στις 20 Οκτωβρίου.

Οι πρωταθλητές Νικς θα υποδεχτούν τους Σίξερς που ενισχύθηκαν με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ σε μια επανάληψη των τελικών της Δύσης οι Σπερς θα φιλοξενήσουν τους Θάντερ.

Την ίδια μέρα, αλλά νωρίτερα, θα γίνει και το Σέλτικς-Πίστονς, επίσης πολύ ενδιαφέρον ματς για την Ανατολή.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κάνει ντεμπούτο μια μέρα αργότερα, στς 21 Οκτωβρίου (ξημερώματα 22/10), με το Μαϊάμι να φιλοξενεί τους Τίμπεργουλβς. Εκεί αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τους Χιτ.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των αγώνων ανήμερα των Χριστουγέννων θα είναι πιο χορταστικό και από το εορταστικό τραπέζι: Νικς-Σπερς, Σέλτικς-Χιτ, Λέικερς-Σίξερς, Τίμπεργουλβς-Θάντερ και Γουόριορς-Νάγκετς.

Στο νοσοκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τραυματίστηκε σε ατύχημα με ποδήλατο
Προηγούμενο άρθρο Στο νοσοκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τραυματίστηκε σε ατύχημα με ποδήλατο
Επόμενο άρθρο Ευρωπαϊκό Στίβου: Στον τελικό της δισκοβολίας ο Παυλίδης
Ευρωπαϊκό Στίβου: Στον τελικό της δισκοβολίας ο Παυλίδης