Ο Στέφαν Γιόβις βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΡΗ, αφού η επιλογή των «Κίτρινων» ήταν να προσθέσουν εμπειρία και καθοδήγηση εντός του παρκέ.
Ο 36χρονος Σέρβος γκαρντ έχει φάει τα γήπεδα της Euroleague… με το κουτάλι, έχοντας πολλές παραστάσεις με διαφορετικές ομάδες. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στη Μπάγερν Μονάχου για δεύτερη θητεία και πρακτικά είχε τα ηνία της δημιουργίας στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.
Τότε μετακόμισε στους Βαυαρούς ο Νένο Ντιμιτρίεβιτς, ο οποίος σταδιακά πήρε την «μπαγκέτα» του μαέστρου. Ουσιαστικά στο πρώτο μισό της σεζόν ο Στέφαν Γιόβιτς κατέγραψε 4,3 ασίστ κατά μέσο όρο στη Euroleague, για να ακολουθήσει ο Νένο Ντιμιτρίεβιτς με 4,1 ασίστ στο Β’ μισό.
Οι δύο παίκτες από τα Βαλκάνια ετοιμάζονται για reunion στη Θεσσαλονίκη, με τον ένα γνωρίζει το «ποιόν» του άλλου και να συνθέτουν ένα δυναμικό δίδυμο στη δημιουργία.