Ο Πολ αποκάλυψε πότε αποφάσισε να αποσυρθεί

Ο Κρις Πολ είχε ανακοινώσει πως η φετινή θα ήταν η τελευταία σεζόν της καριέρας του και ήθελε να την περάσει στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ωστόσο, οι «Κλιπς» τον… έκοψα, τον παραχώρησαν στους Τορόντο Ράπτορς και αυτοί τον άφησαν ελεύθερο. Λίγο αργότερα, ο 41χρονος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

Μιλώντας στο «7 PM in Brooklyn» podcast, ο Πολ αποκάλυψε πως είχε θέσει ως προθεσμία στον εαυτό του το All-Star weekend. Έκανε γνωστό πως είχε αποφασίσει ότι αν δεν είχε ομάδα τότε, θα ανακοίνωνε την απόσυρσή του.

«Όταν όλα αυτά έγιναν, προπονήθηκα, ήμουν στην Ατλάντα. Είχα την οικογένειά μου στην Ατλάντα για τον αγώνα. Ο αδελφός μου ήταν εκεί, δικοί μου άνθρωποι, Μετά πετάξαμε πίσω και δούλευα, συνέχισα να προπονούμαι. Μίλησα σε μερικούς φίλους και τους είπα “Θα δώσω μία προθεσμία στον εαυτό μου. Αν δεν έχω ομάδα μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, το All-Star weekend, θα αποσυρθώ”» ανέφερε.

Παυλίδης: «Μικρός έπαιζα με τσάντες για δοκάρια και έσκιζα κάθε μέρα τα γόνατα μου» (vid)
Προηγούμενο άρθρο Παυλίδης: «Μικρός έπαιζα με τσάντες για δοκάρια και έσκιζα κάθε μέρα τα γόνατα μου» (vid)
Επόμενο άρθρο Δύο συλλήψεις για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στη Θεσσαλονίκη
Δύο συλλήψεις για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στη Θεσσαλονίκη