O Ρόμπινσον-Ερλ περιμένει ήδη το γεμάτο Παλέ!

‘Ενα από τα πρώτα πράγματα που βλέπει ο κάθε ξένος παίκτης που μετακομίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΡΗ, είναι τα βίντεο με την ατμόσφαιρα από το «Nick Galis Hall».

Σχεδόν όλοι μάλιστα, στις πρώτες τους δηλώσεις στο αεροδρόμιο, δέχονται αυτή την ερώτηση. Και ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ, που άνοιξε χθες τον χορό των αφίξεων, ρωτήθηκε για τα βίντεο που είχε την ευκαιρία να δει.

«Έχω δει πάρα πολλά βίντεο από τους οπαδούς της ομάδας, είναι κάτι το οποίο δεν συγκρίνεται, κάτι που θα ζήσω για πρώτη φορά. Δεν το είχα ζήσει καθόλου στην Αμερική, όμως όσα βίντεο και να δεις, αλλιώς βιώνεις τη κατάσταση στο παρκέ, παίρνεις ενέργεια από τον κόσμο οπότε πιστεύω θα είναι μία μοναδική εμπειρία για εμένα» σημείωσε στην αντίστοιχη ερώτηση που του έγινε.

«Κιτρίνισε» η Εθνική – Στην Αθήνα, Σπανούλης και παίκτες
Προηγούμενο άρθρο «Κιτρίνισε» η Εθνική – Στην Αθήνα, Σπανούλης και παίκτες
Επόμενο άρθρο Δεκαπενταύγουστος στη Μακεδονία: Προσκυνήματα, έθιμα και παραδόσεις
Δεκαπενταύγουστος στη Μακεδονία: Προσκυνήματα, έθιμα και παραδόσεις