Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα μετακομίσει ο Παναγιώτης Λέφας από τη νέα σεζόν! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Τζον Τσέπκεβιτς, ο οποίος σημειώνει ότι ο 19χρονος γκαρντ έχει δεσμευτεί να ενταχθεί στην ομάδα όπου προπονητής είναι ο Ρικ Πιτίνο. Δηλαδή στο κολέγιο του Αϊόνα.
Η σχετική ανάρτηση αναφέρει ότι, «Ο Παναγιώτης Λέφας δεσμεύτηκε να ενταχθεί στην ομάδα του Iona στην κλάση του 2026, σύμφωνα με πηγές στο DraftExpress. Ο Έλληνας γκαρντ, ύψους 1,88 μ.ήταν ο 3ος σκόρερ του EuroBasket U18 με 19,1 πόντους ανά παιχνίδι, με ποσοστό ευστοχίας 40,5%, σουτάροντας 6 τρίποντα ανά αγώνα και κέρδος φάουλ με παραγωγικό ρυθμό. Σκόραρε 13 πόντους σε 12 λεπτά στο ντεμπούτο του στο EuroCup».
NEWS: Panagiotis Lefas has committed to Iona in the class of 2026, sources tell DraftExpress.
The 6’6” Greek guard was the U18 EuroBasket’s 3rd leading scorer at 19.1 PPG, shooting 40.5% on 6 threes per game and drawing fouls at a prolific rate.
Dropped 13 points in 12 minutes… pic.twitter.com/Sls7Jt5hR5
— Jon Chepkevich (@JonChep) February 21, 2026