Ορμή, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά!

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει με… φόρα στη νέα σεζόν, τόσο εντός του παρκέ, όσο και εκτός απ’ αυτό. Και δεν αναφερόμαστε στο παρασκήνιο, αλλά στο ό,τι ταυτόχρονα «τρέχει» πολλά και σημαντικά πρότζεκτ, για το μέλλον του.

Στην κορυφή όλων, ασφαλώς οι εγκαταστάσεις του, αφού το γηπεδικό τον απασχολεί δεόντως. Τα πλάνα του ΑΡΗ είναι φιλόδοξα, με την δημιουργία του Αθλητικού Πάρκου στην Αγία Φωτεινή που θα περιέχει δύο προπονητήρια να είναι η αρχή. Όλο αυτό το διάστημα «τρέχουν» οι εργασίες αναβάθμισης στο Nick Galis Hall, που θα κορυφωθούν του χρόνου, ενώ το μεγάλο πλάνο είναι το χτίσιμο νέου γηπέδου τα επόμενα έτη.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με την EuroLeague γιατί τόσο η διοργανώτρια αρχή, όσο και ο ΑΡΗΣ, επιθυμούν την παρουσία της ομάδας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ρίτσαρντ Σιάο, γνωρίζει πλήρως το τι λέγεται… επικοινωνιακά, αλλά και το τι ισχύει πραγματικά, ενώ ασχολείται και ο ίδιος προσωπικά με την υπόθεση. Ο ΑΡΗΣ έχει στοχεύσει άμεσα στην επιστροφή του στη EuroLeague.

Τέλος, ασφαλώς, όλα εξαρτώνται και από το αγωνιστικό σκέλος. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της ομάδας και καθημερινά ανεβαίνουν οι εντάσεις, τώρα που όλοι, προπονητές και διεθνείς παίκτες, επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη. Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ένα πλάνο το οποίο θα… καθορίσει το μέλλον του, με την απαραίτητη -ιδία- χρηματοδότηση.

Ο Νίκολιτς γυρίζει στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις
Προηγούμενο άρθρο Ο Νίκολιτς γυρίζει στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις
Επόμενο άρθρο Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη
Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη