Πέντε ομάδες για μία θέση στο Eurocup

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής τις ομάδες που πήραν πενταετή και μονοετή συμβόλαια για το EuroCup και πλέον αναζητούν την τελευταία, αυτή που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση της σεζόν 2026/27 με wild card.

Αυτή τη θέση την διεκδικούν η Ζιρόνα, το Αμβούργο, η Μπούργος, η Λέγκια και η Τσιμπόνα, η οποία προσπαθεί σιγά-σιγά να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια στην αφάνεια.

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης και έχει δείξει διάθεση για σημαντικές επενδύσεις, την ώρα που το μπάσκετ της Κροατίας παραμένει πολύ μακριά από το στάτους που είχε τις προηγούμενες δεκαετίες.Αν Μονακό ή Μπεσίκτας συμμετάσχουν στη EuroLeague της σεζόν 2026/27, τότε θα δοθεί και δεύτερη wild card για το EuroCup.

Παρέλαβαν δέμα με ναρκωτικά από τη Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν στη Λάρισα
Προηγούμενο άρθρο Παρέλαβαν δέμα με ναρκωτικά από τη Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 33χρονος καταζητούμενος από τις σουηδικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη 33χρονος καταζητούμενος από τις σουηδικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών