Πλήγμα στους Τίμπεργουλβς με Άντονι Έντουαρντς

Ο αστέρας των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρντς, τέθηκε επίσημα εκτός για «εβδομάδες», αφού υπέστη οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά εξαιρετικά πιθανή την απουσία του από το υπόλοιπο της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς.

Τα καλά νέα είναι ότι οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως ο Έντουαρντς απέφυγε οποιαδήποτε ζημιά στους συνδέσμους, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνο για να αναρρώσει πλήρως.

Ο τραυματισμός συνέβη όταν ο Έντουαρντς προσγειώθηκε άτσαλα προσπαθώντας να μαρκάρει ένα σουτ του φόργουορντ των Νάγκετς, Καμ Τζόνσον, περίπου δύο λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στη νίκη της Μινεσότα με 112-96 στο Game 4.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποδείχθηκε ιδιαίτερα δαπανηρός για τους Τίμπεργουλβς, καθώς και ο γκαρντ Ντόντε Ντιβιτσέντζο υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Τίμπεργουλβς προηγείται στη σειρά με 3-1, με τον πέμπτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (28/04) στο Ντένβερ.

Πηγή: sportal.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»: Έως 2 Ιουνίου η υπογραφή των δανειακών συμβάσεων (vid)
Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»: Έως 2 Ιουνίου η υπογραφή των δανειακών συμβάσεων (vid)
Επόμενο άρθρο Γκουντάρας: «Πικραθήκαμε που σταματήσαμε την εκπομπη» (vid)
Γκουντάρας: «Πικραθήκαμε που σταματήσαμε την εκπομπη» (vid)