“Πρόβα τζενεράλε” για την Εθνική μπάσκετ, με αντίπαλο την Γαλλία (vid)

“Πρόβα τζενεράλε” κάνει απόψε (24/8, 20:00) η Εθνική Ελλάδας, με αντίπαλο ένα από τα φαβορί για κατάκτηση μεταλλίου στο Eurobasket 2025, την Γαλλία. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πλέον 13 παίκτες στη διάθεσή του, μετά και τα τελευταία “κοψίματα” των Νετζήπογλου, Χουγκάζ και Μπαζίνα.

Μετά το φιλικό κόντρα στη Γαλλία ο ομοσπονδιακός προπονητής θα ανακοινώσει και την τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει αρχικά στην Κύπρο για τα παιχνίδια του Γ’ ομίλου. Έτσι, ένας από τους εξής 13 παίκτες δε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική για το Eurobasket: Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Βαγγέλης Ζούγρης, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Βασίλης Τολιόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Από την άλλη πλευρά ο Φρεντερίκ Φοτού έχει επιλέξει τους δώδεκα παίκτες του για τη διοργάνωση. Οι Αϊζέια Κορντινιέ, Μπιλάλ Κουλιμπαλί, Σιλβέιν Φρανσίσκο, Τζέιλεν Χορντ, Μουχαμαντού Τζαϊτέ, Τιμοτέ Λουγαγού-Καμπαρό, Τεό Μάλεντον, Έλι Οκόμπο, Ζακαρί Ρισασέ, Άλεξ Σαρ, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Ματ Στραζέλ αποτελούν τους διεθνείς της εθνικής Γαλλίας. Ωστόσο, ο τελευταίος δε θα αγωνιστεί στο φιλικό, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι του.

Έκανε διακοπές κι έφευγε χωρίς να πληρώσει! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Έκανε διακοπές κι έφευγε χωρίς να πληρώσει! (vid)
Επόμενο άρθρο Πήγε να ληστέψει ηλικιωμένη και κλείστηκε στο ασανσέρ (vid)
Πήγε να ληστέψει ηλικιωμένη και κλείστηκε στο ασανσέρ (vid)