Σαμς Σαράνια: «Ακόμη το σκέφτεται για το αν θα μείνει στους Μπακς ο Αντετοκούνμπο» (vid)

Οι Μπακς ανανέωσαν με Πόρτερ Τζούνιορ, Τρεντ και Πρινς, αλλά έχασαν τον Λόπεζ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο σε ισχύ, αλλά τα σενάρια για το μέλλον του συνεχίζονται. Ο κορυφαίος ΝΒΑ insider, Σαμς Σαράνια, δεν αποκλείει να αποχωρήσει τελικά ο Greek Freak από το Μιλγουόκι.

«Περιμένω να δω το θα γίνει. Ο Γιάννης ήταν σε σκέψεις για το αν του ταιριάζει καλύτερα να παραμείνει στους Μπακς ή να πάει κάπου αλλού. Δεν έχω αντιληφθεί ότι έχει αλλάξει αυτή η στάση του», ανέφερε ο ρεπόρτερ.

Ο επίσης έγκυρος Μπράιαν Γουίντχορστ ανέφερε στο δικό του ρεπορτάζ πως ομάδες όπως οι Σπερς, οι Χιτ, οι Ρόκετς και οι Νικς δεν έχουν ακόμη εμπλακεί σε μεγάλες ανταλλαγές, καθώς θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να αποκτήσουν τον 30χρονο σούπερ σταρ.

Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη μέσα σε αυτοκίνητο
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη μέσα σε αυτοκίνητο
Επόμενο άρθρο Μπάτζιο για το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Μουντιάλ του 1994: «Ήθελα να πεθάνω»
Μπάτζιο για το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Μουντιάλ του 1994: «Ήθελα να πεθάνω»