Τα δεδομένα για Γκριν

Ο Έρικ Γκριν παραμένει στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ όσον αφορά την ενίσχυση στην περιφέρεια. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρει και τον θέλει ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς, με τους “κίτρινους” παράλληλα να εξακολουθούν να “κοιτούν” την αγορά. Εφόσον βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση, τότε ο ΑΡΗΣ θα την “τρέξει”.

Όμως, όσο δεν εντοπίζεται ένας παίκτης που να ικανοποιεί τα “θέλω” του προπονητή του ΑΡΗ, το όνομα του Γκριν δεν θα “διαγραφεί”. Η Σαγκέσε, ομάδα που ανήκει ο Γκριν, επιθυμεί την παραμονή του παίκτη για τους επόμενους τρεις αγώνες. Ο Αμερικανός ουσιαστικά τα έχει βρει με τον ΑΡΗ και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της αποδέσμευσής του με την νυν ομάδα του.

Εάν δεν βρεθεί ο… κατάλληλος παίκτης στις “ματιές” που “ρίχνουν” οι “κίτρινοι” στη λίστα των υποψηφίων για την περιφέρεια, υπάρχει η διάθεση ο ΑΡΗΣ να περιμένει τον Γκριν και τις όποιες εξελίξεις με την Σαγκέσε, η οποία θα αποφασίσει για το μέλλον του έμπειρου παίκτη. Εφόσον υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στο όλο θέμα, τότε οι “κίτρινοι” προφανώς θα “ενεργοποιήσουν” κάποια άλλη λύση για την ενίσχυση.

Σοκ στο Ντουμπάι με φρικιαστική δολοφονία ζευγαριού!
Προηγούμενο άρθρο Σοκ στο Ντουμπάι με φρικιαστική δολοφονία ζευγαριού!
Επόμενο άρθρο Ο Μίλιτσιτς αποφασίζει για Τσαϊρέλη
Ο Μίλιτσιτς αποφασίζει για Τσαϊρέλη