Το… 40ημερο της προετοιμασίας

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ξεκινάει σήμερα με κάθε επισημότητα, αλλά και με διαφοροποιήσεις. Τις δύο πρώτες εβδομάδες, ως την 1η Σεπτέμβρη ουσιαστικά η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Ηλία Καντζούρη, ο οποίος θα ακολουθήσει το πλάνο που εκπονήθηκε, όσο ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στην Εθνική με για τις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Απ’ τις αρχές του Σεπτέμβρη και έπειτα το ρόστερ… πληθαίνει. Τολιόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κ. Αντετοκούνμπο, Ντιμιτρίεβιτς και Μπιρτς θα έχουν… ξεμπερδέψει με τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.

Έκτοτε η ένταση θα συνδυαστεί με μπόλικη τακτική, εν μέσω των φιλικών αγώνων που έχουν προγραμματιστεί. Όλα με το βλέμμα του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν, όπου ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τη Λε Μαν (29/9), εκτός έδρας.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/8)
Προηγούμενο άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/8)
Επόμενο άρθρο Τα σούπερ μάρκετ… καίνε μετά τις διακοπές!
Τα σούπερ μάρκετ… καίνε μετά τις διακοπές!