Το συγκινητικό «γράμμα» του Τανούλη στον ΑΡΗ και τον κόσμο του (pics)

Ο Γιώργος Τανούλης από χθες είναι και επίσημα παίκτης του ΑΡΗ. Για την ακρίβεια, από πέρσι ήταν, απλά αφενός είχε παραχωρηθεί με δανεισμό από τον Ολυμπιακό, αφετέρου, τραυματίστηκε σοβαρά κι έχασε όλη την χρονιά.

Ο 24χρονος Έλληνας σέντερ έγραψε ένα… γράμμα θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι του στάθηκαν και φυσικά τον ΑΡΗ, που τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Αναλυτικά το γράμμα του αναφέρει:

Κάποιες μέρες στις ζωές μας απλώς δεν είναι όπως όλες οι άλλες…

Με την καρδιά γεμάτη υπερηφάνεια, ανυπομονώ να ανταποδώσω στον κόσμο την αγάπη που μου έδωσε όλο αυτό το διάστημα του τραυματισμού μου, από το πόστο πλέον που πάντα ονειρευόμουν, φορώντας την φανέλα του ΑΡΗ και παλεύοντας γι’ αυτήν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του ΑΡΗ Betsson και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που από την πρώτη στιγμή ήταν στήριγμα για μένα, που δε με άφησαν ποτέ και πίστεψαν σε μένα, δίνοντας μου την ευκαιρία μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά να επιστρέψω κάνοντας αυτό που αγαπάω.

Είναι μεγάλη τιμή στο νέο αυτό ξεκίνημα της ομάδας να αποτελώ μέλος της και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι μας, με σεβασμό στον σύλλογο και κίνητρο τους στόχους μας, να δώσουμε στον κόσμο όσα επιτέλους του αναλογούν.

Οι υποσχέσεις νομίζω περισσεύουν σε έναν λαό που χόρτασε απ’ αυτές, οπότε το μόνο που θα ήθελα να πω στον κόσμο είναι ότι με το κεφάλι κάτω και σκληρή δουλειά, θα δώσουμε τα πάντα για να σταθούμε αντάξιοι της αύρας και της ιστορίας του συλλόγου που εκπροσωπούμε.

Γιώργος Τανούλης

Ανακοίνωσε τον Τσάπρα ο Παναθηναϊκός (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωσε τον Τσάπρα ο Παναθηναϊκός (vid)