Τον “πλήγωσε” (και) το +13,5

Ο ΑΡΗΣ γνώρισε δυο “σκληρές” ήττες από Πανιώνιο και Περιστέρι, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στα πλέι οφ. Στα δυο συγκεκριμένα ματς των play in, οι αμυντικές επιδόσεις ήταν ένα από τα σημαντικά προβλήματα, που “πλήγωσε” την ομάδα του Βετούλα. Αν δούμε τι έκανε ο ΑΡΗΣ στο διάστημα που είναι προπονητής ο Βετούλας, κόντρα σε Πανιώνιο και Περιστέρι, δέχτηκε 13,5 περισσότερους πόντους σε σχέση με τον μέσο όρο που είχε.

Πριν το ματς με αντίπαλο τους “κυανέρυθρους”, ο ΑΡΗΣ δεχόταν 74 πόντους μέσο όρο με τεχνικό τον Βετούλα όσον αφορά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ κόντρα στο σύνολο του Τσαλδάρη δέχτηκε 92 πόντους. Ηταν το πρώτο ματς κατά το οποίοι οι “κίτρινοι” δέχτηκαν πάνω από 90 πόντους επί των ημερών του Βετούλα.

Απέναντι στο Περιστέρι, ο ΑΡΗΣ δέχτηκε 83 πόντους, το μεγαλύτερο παθητικό που είχε (σ.σ. μαζί με αυτό απέναντι στον ΠΑΟ, στο Παλέ) μετά από αυτό κόντρα απέναντι στον Πανιώνιο, στα ματς στα οποία είναι προπονητής ο Βετούλας. Οι “κίτρινοι” δέχτηκαν μέσο όρο 87,5 πόντους στα δυο παιχνίδια των play in, έχοντας ένα +13,5 στο παθητικό σε σχέση με αυτό που υπήρχε στους πρώτους έξι αγώνες πρωταθλήματος του Βετούλα, ως κόουτς του ΑΡΗ.

UEFA: “Ζαλίζουν” οι αποδοχές του Τσέφεριν – Ποιο το ποσό της αμοιβής του
Προηγούμενο άρθρο UEFA: “Ζαλίζουν” οι αποδοχές του Τσέφεριν – Ποιο το ποσό της αμοιβής του
Επόμενο άρθρο Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τον θάνατο της συζύγου του Αλαφούζου
Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τον θάνατο της συζύγου του Αλαφούζου