Ο ΑΡΗΣ Betsson βρίσκεται στην αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ του στις θέσεις που κρίνεται πως πρέπει να υπάρξει… κάτι άλλο. Όπως τα γκαρντ, αλλά στους ψηλούς, όπου σίγουρα θα γίνουν προσθήκες.
Για το τελευταίο, εδώ και καιρό έχουν προταθεί πάρα πολλοί παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Τζέι Τ. Θορ.
Ο Νοτιοσουδανός, ύψους 2.06 μ., που το 2021 έγινε ντραφτ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς κι έχει παίξει 185 αγώνες σε 4 χρόνια στο ΝΒΑ (με 3.2π, 2.1ρ), είχε ξεχωρίσει και με την Εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (6,7π, 4,7ριμπ).
Οι πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε προταθεί όταν ακόμη προπονητής της ομάδας ήταν ο Κάραϊτσιτς, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε.