Αρνήθηκε την Εθνική ο Ντόρσεϊ

Η Εθνική μπάσκετ ξεκινάει το προγραμματισμό ενόψει προολυμπιακού τουρνουά και σιγά σιγά διαμορφώνεται το ρόστερ που θα παίξει στη Βικτόρια του Καναδά.

Απών από το ρόστερ θα είναι δεδομένα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αποφάσισε να γυρίσει τη πλάτη στην “επίσημη αγαπημένη”.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ αρνήθηκε την πρόσκληση, αποφασίζοντας να μην πάρει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά στη Βικτόρια.

Ο ίδιος φέρεται να βάζει σε προτεραιότητα το μέλλον του ψάχνοντας τον καλύτερο δυνατό προορισμό για την καριέρα του, μένοντας εκτός Εθνικής ομάδας από μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση. 

Champions League: Η UEFA θέλει Final Four
Προηγούμενο άρθρο Champions League: Η UEFA θέλει Final Four
Επόμενο άρθρο Σαρωτικοί έλεγχοι στις επιχειρήσεις για τα self-test (vid)
Σαρωτικοί έλεγχοι στις επιχειρήσεις για τα self-test (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News