Ενώπιον της ΕΟΚ για την ανακοίνωση άσκησης κριτικής!

Απέναντι στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΟΚ για να… απολογηθεί για την κριτική που άσκησε δημόσια θα βρεθεί σήμερα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι “Κιτρινόμαυροι” μετά τη σειρά με τον Προμηθέα εξέδωσαν ανακοίνωση σχολιάζοντας όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες και επισημαίνοντας ότι εδώ και καιρό έχει αρθεί η εμπιστοσύνη της ομάδας στην Ομοσπονδία.

Το γεγονός ότι… μίλησε ο ΑΡΗΣ μάλλον εκλήφθηκε ως αρνητικό και έτσι λίγες ώρες πριν τον μικρό τελικό, οι άνθρωποι της ομάδας θα βρεθούν στα γραφεία της ΕΟΚ προκειμένου να «απολογηθούν».

Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο τα μεσάνυχτα στον Περιφερειακό
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο τα μεσάνυχτα στον Περιφερειακό
Επόμενο άρθρο Ξέσπασε η Θεοδωροπούλου κατά Ταχτσίδη: “Διατηρούσε παράλληλη σχέση εδώ και μήνες!” (pic)
Ξέσπασε η Θεοδωροπούλου κατά Ταχτσίδη: “Διατηρούσε παράλληλη σχέση εδώ και μήνες!” (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News